melaba,
ben sazan..ühühüühüh...nerdesin sazangral..üwww..sen arada sırada uğra foruma....üwww..hatta her telefona sen çık..ehuehuehue....
melaba,
ben sazan..ühühüühüh...nerdesin sazangral..üwww..sen arada sırada uğra foruma....üwww..hatta her telefona sen çık..ehuehuehue....
BANGA mühim
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sazangral ne demek diye araştırdım.
gözlerime inanamadım: sazanların kralı, en sazan sazan demekmiş.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
sazangral ne demek diye araştırdım.
gözlerime inanamadım: sazanların kralı, en sazan sazan demekmiş.
Konu padişah tarafından (24.05.11 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: bu mesaj neden çift gitti
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Sazangral [ sıhazan'gıral ]
noun
a. En Sazan. (biggest/mega Sazan, highest degree of Sazanlık)
b. Sazan of Sazan (double Sazan, sometimes triple (rarely))
c. 5. dereceden Sazan'ın alt dereceli 5. sazan dalgası (Sazan Waves, 5 of 5)
Bir de not :
Sevgili imprapatorum, imzanı değiştir istersen, GralGupa'yı aldık. Başka yere gitmeye gerek yok.
En büyük Fener. (Biz bize yeteriz.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sn sazan uzun vade x100 analizi alabilirmiyiz..nerdeyiz..yeni zirve beklentiniz varmı yoksa bu iş bittimi..
madem polemik şeetti..ben de takılayım bare...
"bazen gupanın sevinci 2 dakika sürer, bazen bir kaç gün, gupasızlığın hüznü ise 18 yıl"
"paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır, geri kalan her şey için AY"
---------------------------------------------------------------------
Adam1: Hey sen..Hatırladın mı 18 yıl önce Türkiye Kupasını alan fakir ama gururlu bir takım vardı"
Adam2: He hatırladım. Şimdi de 18 yıldır Türkiye Kupasını alamayan zengin bir takım var"
-------------------------------------------------------------------
hehehe..neyse..şaka bir yana FENERBAHÇE ve FENERBAHÇELİLERİ teprik ederiz. İkinci yarı fantastik bir performans sergilediler.
BANGA mühim
sazan abeyin topicine saygılar selamlar, efeler diyarından...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri