Dün baktığımda grafik gerçekten gözükmüyor idi.
Bugün görünüyor , şaşırtıcı !
Sayımında belirttiğin gibi 1. dalgası uzatan 5 dalgalı bir hareket söz konusu ise, grafiğindeki düşüş için ideal hedef 2. dalga seviyeleridir ki zaten düşüş ile de bu noktaya geldik.
Beyaz yatay çizgi geçilişi ile Long senaryosuna da full hemfikirim.
Kişisel görüşüm, düşüşün bu noktada durması, senin beyaz yatayı yukarı yönde geçiş ve kırmızı 1'in boyu kadar bir yukarı hareket.
Ancak bir de çekince koyalım.
Eğer düşüş devam eder ve beyaz 1'den hemen sonraki dibin altına inerse, grafiğindeki sayımla eşit olasılıklı a-b-c yükselişi (1->a, 2->b, 5->c) olasılı artar ve en azından grafikteki en dip seviyelerinin altına bir hareket görülür diye düşünüyorum. (Muhtemelen daha da aşağılara doğru)
Sağlıcakla kalın.
(Eline sağlık abicim)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hörmetler sunarım gralsazan, ayrıca da teprik ederim başarılarınızdan dolayı.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
C nin olduğu yere 1 mi koysak daha iyi olurdu acaba.
bide böyle saydım.
inat ettim bitiricem bu düşüşü..
Alemin en hızlı trader ı ancak yazabiliyorum. daha geniş ölçekli bakış açım aşağıda. yani henüz çöktük bittik bıktık yok.hehehe.
Hizliupload.com
Hizliupload.com
yakından baktığımızda ise bu düşüşün bir itki olmadığı açık.dede2 sazan abeye sormuş ben fikrimi söyleyeyim. şu anda bulunduğumuz son dalga ise bana göre C dalgası (karar verilmiştir.hehe). yani 5 dalga aşağı saydığımızda dönüşe odaklanırız. allaha emanet olun efeler.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri