Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Bu poz a 65.300 ekim vade girdim,
kd=67.375 olduğuna göre yaklaşık 2000 puan karı kilitledi sistem,
eylül ayına iyi başladık,
sonunu da iyi getirelim inş...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
67775 ten kısaldık bakalım..
bişeyler eksik gibi dursada imama uyduk histeme değil
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
şimdi burada 2500 puan karda iken poz u kapatmamaya,
"let profits run" düsturunu sabırla uygulamaya,
bunun için sisteme tam bağlı kalmaya,
önemli bir gerekçe olmadıkça işlem yapmamaya,
tradingde "Disiplin " deniyor...
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
merhaba spk nın yeni düzenlemesi ne kadar uygulanabilir? işlem yaptığım forex firmamdan çok memnunum ama 31 Agu sonrası kendilerinin işlem yapmtırması spk tarafından yasal değil artık . Ben istediğim gibi yurtdışındaki forex firmalarından hesap açabilirim spk buna ne diyebilir ki ? bunun nasıl önüne geçebilir.
para transferleri tr üzerinden yapılmadığı sürece karışamaz zaten işlemlerinize.. bide bu transferi farketmeleri lazım tabi , yani takibatı filan sıklaştırmalı ki yaptırım diyebilelim . bunun dışında karışamaz gibi görünüyor.
tabi bir de işin magduriyet boyutu var , spk belirli seyleri yasal olarak sınıflandırırken bunlara karsı kullanıcıları korumayı ve kollamayı da vaadediyor. firmalara yaptırım uygulayabiliyor , eğer siz yabancı ve spk denetiminde olmayan bir firma kullanacak olursanız ve ilerki zamanlarda magdur edildiğinizde spk üzerinden yasal bir hak arama yolunuz olmuyor. kendi başınızın çaresine bakmanız gerekecek ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
aldıkça alıyor aldıkça alıyor demekkı bu vadenın olayı da bu .. gece sefer satıkca satıyordu ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Patrrrooooonnnnnnn...Verdikleri görüntü /piyasayı inandırdıkları şekil; ABD Tarım Dışı İstihdam verisi iyi gelirse vob %5, kötü gelirse %8 çıkar süsü veriyorlar...
Diğer yandan piyasa, "burası TC, ABD verisinden DAX dan DJ den bize ne" modunda...
Ve hepsinden daha önemlisi 1923 alda...
Sonuç, gısa için çok şey eksik..Ha sen böyle konuşuyonda kendin neettin dersen; biz tatildeyken tepeden 300 puan vererek (bizim kapanışa göre 50 puan falan artı olsa da) momentumu taraf değiştiren FDJ e rağmen piyasa artı açar ve ilk 15 dakika orda kalırsa stoplamak lazım diye plan yapmıştım...Realize olan durumu söylemeyeyim..
Ama şunu diyeyşm her an reşortabilirim
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri