PALA ya (yok ölee biri) bugün hem Ekim vadede hem Aralık vadede devir gontratlar artı 3 minik başarılı treyd ile dakmanın gururuyla günü noktalandırıyorum...... Long Live Bears....Hala gorkuyorum o yüzden geceye de şort devam ediyorum.....
Pala olveys............
BANGA mühim
Graş bir sudur iç iç kudur diyerek günaydınlarımı arz ediyorum vobcular organize yağma örgütüne..
BANGA mühim
biraz klasik ta geyiği yapalım.. bıyrın...66825 ve 65425 desteklerimiz..
velakin kendimden gorkmaya başladım..nedend erseniz, taşıdığım pozisyondan gorkmamaya başladım da o yüzden gorkuyorum
BANGA mühim
rastgele patronlar..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Forumda TCMB kararları makrosal ve takrosal olarak hiç yorumlanmamış..3-5 geyik de onun için edek..Şimdi efenim TCMB, TL borç verme faizini arttırım demiş..Bunu nasıl yorumlamak lazım acep..Acaba şunu mu demek istiyor bangalara..
-Benden ucuza TL alıp, onla gidip tolar almanı istemiyorum arkedaş...(Toların kararlara tepkisinin düşüş yönünde olması da bunu destekliyor)...Nitekim bangalarda, tolar satıp, TL talebi olan diğer bankalara TCMB borç verme fazinin altında borç verme ve bundan da kar etme şansına sahip olabilirler aynı nedenle.. Yani TCMB özetlei benden TL istemeyin, dolarda almayın artık, dolarlarınızı bozdurup bozdurup birbirinizle mutlu mutlu tl tl yaşayın dior olabilir....Şinci bu ilk etapta kulağa hoş gelse de, yabancı çıkışı bu kararlara rağmen sürerse, piyasada TL gıtlığı da ortaya çıkarabilecek bir gelişmedir. TL gıtlaşırsa ne olur; Borsa mevta, TL faiz gral...Netekim, yine akıllı birileri bu karraları önceden hissetmiş olmalılar ki hafta başındna bu yana Tahvil faizi uçtu...
Bütün bunların VOBa etkisi ne..? Gısa vadeli etki, TL arzının daralması gorkusuyla dünkü düşüştü...Bu etki ne kadar sürer bilemeyom..Zati makrosal takrosal dayanaklarla VOB da kısa vadeli trade edenin de sonu gorgunç olur..ayrıca gorkuyorum
-
BANGA mühim
bi türl ortadan kalkmayan gayatron pupuları..üww..gorkuyorum...bu pupu çalışır/badem olur durumlarına göre +-2000 puan sözkonusu olacek..du bakalım
BANGA mühim
melaba ben geldim..ayyuu
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri