başta jelibon hoca olmak üzere karşılıksız bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir altın takipçisi olarak çok fazla istifade ediyorum bilgim çok fazla olmadıgından ben paylaşımda bulunamıyorum tekrar teşekkürler .
başta jelibon hoca olmak üzere karşılıksız bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir altın takipçisi olarak çok fazla istifade ediyorum bilgim çok fazla olmadıgından ben paylaşımda bulunamıyorum tekrar teşekkürler .
valla bu ons bu seferki harekette 2 gün evvelki tepeyi geçmeli bence...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Çok Uzman
böyle short mort artislik yapıyoruz ama dikkatli olmak lazım heran sert bir yukarı daha yapabilirler . Aslında 80.200 e kadar çıksa bile geçemezse short fırsatı olur ama 79.300 yukarı kırılırsa shortları kapatırım . Cebimize biraz bayram harçlığı kalsın )
Y E S , WE CAN !!!
Sevgili vob umuzun işlem hacmi grafiği ;
ben inceledim bayağı bir feyz aldım .
Orta vadeli indik sıfırın altından her döndüğünde long piyasa , +1 de tepe yapıp döndüğünde de short piyasa başlamış .
şu anda bakıldığında hacim grafiği temmuz başından bu yana beş dalgada yükseldi ve indikte tepe yaptı . Yeni long açmak çok tehlikeli olabilir ; en azından kısa vadede . (5). Dalga bitmemiş olabilir ama neticede son dalga olacak ve düşüş gelecektir . Dediğim gibi long açmak riskli olabilir kişinin kendi kararıdır .
Risksiz alım için indikin sıfırın altına düşüp dip yapması beklenebilir .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Bu da diğer ihtimal .
Temmuz yükselişi itki değil üç dalgada kalmış bir zig-zag olabilir .
30 temmuz da bradley de tepe yapmış , sonra -a- düştü -b- düzensiz tepeye savruldu ve -c- için düşüyor olabilir .
-c- düşüşü 1500 den geçen trend çizgisinde durabilir , 20 günlük ortalamada orada , vob fiat olarak 76-77 binlere denk geliyor . . .
Ilk ihtimalle bunun farkı ; ilk ihtimal temmuz yükselişinin itki olduğu eğer öyleyse yükselişin belli bir kısmını geri alıp tekrar yükselecektir .
Yok eğer temmuz yükselişi zig-zag ise olay bitmiştir )
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
sayın gnome benim sayımım belli alternatfim ise sizin yukarıdakinin biraz farklı hali
A VE B TAMAM
C DEDİĞİNİZ YERE BEN C.A DEDİM
DİĞER abc ise aynı
yani ben ŞU ANDA C.B Yİ ARIYORUM VE ARDINDAN MÜKEMMEL BİR YÜKSELİŞ
VE TR NİN SEZON FİNALİ
PASSAT
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sabah sabah yedirdiler 800 puanı !!!
Ama bu neye delalet ?
Kısa vadeli düşüş bitti yükseliyor muyuz ?
Yoksa pala abimiz aslında piyasayı göçertecek ama dün millet shorta asıldı onları kandırıp ellerindeki shortları alıyor öğleden sonra aşağıya doğru uçuşa mı geceçek ?
Y E S , WE CAN !!!
bence bu dediğin
ben hala boğa piyasasında ayı durumundayım
6 ağustostan trend çizdiğimizde bir kanala girdi
65200-64200 1000 puan lık bir bant
63265 i kırarsa sayım değişir
63300-62100 hedeflerimdir
büyük trend dün 64597 idi bugün ise 64780 de
kırara
64200
63300
62100
sırasıyla potaya girer
sp de 1410.xx aylık direnç hala önemli
dax 6980.xx hala geçilemedi
vix bb ittiriyor fakat tırsıyorum longa
dxy yukarı gitme hazırlıkları yapıyor
şimdilik bu kadar kolay gelsin
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Unutmayın döngü ikincildir.
Kuralı fiyat koyar.
Nasıl koyar?
1. 2 agu dibi stoplosstur çünkü 2 agu altı dolunaydan yükselmiyoruz dolunay eksilerde tepeledik demektir.
2. Daha da önemlisi elbette fiyat eski tepeyi geçip teyid atmalıdır.
3. Arada kalmak su an belirsizlik yaratıyor.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Benzeri durum sp endekste var.
3 Ekim yolunda tepe olmamız için fiyat eski en yükseği gecmek zorunda.
Bu dalgalar her kaptanın yol alabileceği dalgalar değil, zor dalgalar bunlar sürüyor abc.
Duru suda kaptanlık kolay, fırtınali denize 1. Zabıt gerekir.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu bağlamda bugun sayımları yeni hale sokalım farklı değil eskiden hep aynı bizde ama yenilensin.
Jel.
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri