O dxy de de 77-78 kritimaniadır.
Ölünün bitişi öncesi tek kalesidir.
Jelibon.
O dxy de de 77-78 kritimaniadır.
Ölünün bitişi öncesi tek kalesidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu hafta altın
Dirençler 1785-1792 ve 1801-1811 ve 1835-1845.
Destekler 1751-1761 ve 1738-1743.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İstediğimiz 16-20 eylülde
Yukarıdaki ilk iki dirençden satış başlamasıdır. Tepe olmasıdır.
Ha erken dönmezmi döner ama 16-20 de iki dirençden birinde olursa ewde fayda sağlar.
Jelibon.
İyi geceler çıkmam lazım.
jelibon.
30 ve 60 dakikalık vob da aynı dow gibi ters obo oluştu ve bollınger korkunç sıkıştı .
Bir tarafa patlayacak ve görününen bu yukarı doğru olacak
eğer yukarı gider ve 84.500-600 kırılırsa 85.800-86.000 ve 92.000 ler hedefe giriyor . . .
Y E S , WE CAN !!!
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
gnome hiç dönüp durmuyorum
arada alacağımı aldım
pozumuda aldım
arkama yaslandım bekliyorum
üstadın dediği gibi
dön dur yok
ora cort bura cort yok
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen hafta kral benim diyen foreksciler terste kaldı çok nadir kazanan vardı...
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri