** dax shortlasam daha iyiymişi ..
** dax shortlasam daha iyiymişi ..
2013,00
hep aynı haltı yiyor ... saatlik bar son 10 dk hareket ediyo ... nyde .. özellikle tr saatiyle 17:00 barına geçişteyken
2013,00
ahhhaaa
2013,00
sattımı sert satacakki diyelim eyvallah yoksa birşey çıkmaz
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1758 civarı flat yok arkadaş düşmüor bu
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Lem hafta başının altına gel lem.
1758 reload long.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1760 long düşmez bu meret...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Atari makimasının önünde kurşun bitince reload yapan oyuncuya döndük.
O makine hep der reload reload reload.
1758 stop.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ee ağa ne olduk şimdi ? dipmi tepemi
O reload deyince namluyu yere doğrultup bir tane sıkacanki
reload olsun.
Hadi lem kupon yapacaz bir 3-5 puan ver de beygire yatırayım.
Jelibon.
Şu an 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 konuk)
Yer imleri