Bol Şanslar.
Yazılarım tırıvırı değildir.
Aken'den istediğim grafı bu yüzden istedim.
Bizde dayanaksız sallamasyon olmaz.
Burası Jelibonca, burada yazılanları bu alemde yazabilecek bir kişi yok. Yazarlarda tutmaz. Yazmak bedava tutturmak ise zor.
Burası altın artarcılara zamanında nah çeken yere, sp düşer diyenlere asıl sp artar diyen yere.
BURASI TÜM DÜŞÜŞ BOYUNCA SADECE 1 KERE MAYIS ORTASINA DİKKAT EDİN MAYIS ORTASINA DİKKAT EDİN EVLADİYELİK OLACAK DİYEN YERE.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
reis altının gramı 90-92 arası seyrederken bütün bankalar altın fonu anapara korumalı diye diye reklam yaptılar hatta bazı bankalar %2-3 gibi anapara korumasına ek gelir bile vererek halktan mevduat topladı altına yatırcaz die görüldüğü üzerede şuanda bile %12-13 karı cebe koydular bunun yarısını vatandaşa verecekler yarısını kendileri alıcaklar havadan para. ee bu adamlar bu altının gideceğini nasıl gördüler ağa ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Soru bana değil tabi ama benimde bir teorim var.Bir kere Global sermaye karar veren kişiler hep bunlar bizden önce herşeyden haberdar oluyor bugün yabancı sermayesi olmayan kaç banka var ?? İçeriden bilgileri toplyorlar merkez bankalarından,büyük fonlardan,Adamlar qe3 geleceğini bile haftalar öncesinden biliyor neden çünkü bunlar aynı mahallede birbirlerini tanırlar.....
Dünya üzerinde hiç bir merkez bankası temiz değildir bence ve bunun gibi büyük kuruşuşlar hepsinin dışarıya bilgi satan adamları var...
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
benim aile ben kendimi bildim bileli sürekli altında fiziki long. fiyat kaç olursa olsun hep long asla şort yok. yani sürekli para aile altın alırlar giderler kuyumcudan ben onlara diyorumki etmeyin eylemeyin altına vereceğiniz paranın onbeşde birini bana verin ben size o kadar paralık altın alayım diyorum. kalan parayı gidin bankada mevduatta tutun diyorum. yok diolar elimizle tutcaz gözümüzle göreceğiz
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Ben çıkıyom cuma kasar hapseder maça haftaya devam ederiz.
Haftayanın sonu dolunay zaten.
2012 nin haziranından sonra sadece 1,2 önemli gün verdim 3 ekime kadar hepsini long yönde hallettik kolayca ve ayuklrı amuda kaldırdıp ters salto attırdık.
Şimdi bana göre 2012 nin en önemli 8 trade günüyle başbaşa kalacağız önümüzdeki hafta ve bize ileriyi gösterecek.
Tekrar söylüyorum esas önemli olan bu 8 trade günü değildir asıl önemli olan 3 ekim - 25 ekimi yakalamktır.
Biz 3 ekimi 4 hazda yakaladık, şimdi sıra bunda.
Fakat 4 hazda bu yola çıkarken 3 ekim dediğimde bana herhalde deli diyorlardı, şimdi papatya nedir anlıyorlar.
Bu q3 bile geldi.
Başarılar, bol şanslar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bizim analar babaların kuşağı büyük devalasyonlar görmüş kuşak. Üstüne bankalardan tut da bankerlerden darbe yemiş kuşak.
Biz bir tane gördük.
Amerikadan geldim üniversite sonrası anamda biraz dolar vardı.
Ana dedim: Bu doları napacan TL acaip faiz veriyor.
Sen dedi bu ülkeyi hiç tanımamışsın dedi vermedi bana parayı.
6-7 gün sonra devalüasyon oldu.
Tip tip baktı bana ben dememişmiydim der gibi.
Bizim anaları babaları altından dolardan vazgeçirmek zor zanaattir.
Onların bir altındaki kuşak yani bizim bir üstümüz vazgeçer altından dolardan da bizimkiler vazgeçmez.
Jelibon.
usta gan kuralına göre bir ara birşey yazmıştınız 1800 geçerse 1500 tarihemi karışıyordu tam hatırlamıyorum
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Dünün dibi 34.10.
Çıkmadan aslalımda toparlansın herşey.
Jelibon.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri