longum .. 2000 olsun ...artık ..girdi giren
longum .. 2000 olsun ...artık ..girdi giren
2013,00
4 gözle 1720 leri bekledim ha geldi ha gelecek nerde bu defa 1750 yi arar olduk
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
küskü....
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hoş banada çok girdide yapıcak bişi yok bende açıom poz bekliorum...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
-----
bende düşünüyorum nasıl bu meret 36 ya değip birden döner diyorum içimden ip gibi adama bir dur derler...
geliyo ..
2013,00
Şu an 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 konuk)
Yer imleri