ivit..plansladığım üzere..bu 850 pian karı değerinde spotta taşıdığım hisseden bir miktar daha aldım..teprik ederim vob u spotu ve kendimi
ivit..plansladığım üzere..bu 850 pian karı değerinde spotta taşıdığım hisseden bir miktar daha aldım..teprik ederim vob u spotu ve kendimi
BANGA mühim
şinci grafiğin dikey y eksenine göre simetriğini alırsak, şu anda ters raning triangleımsı görünen formasyon normal bir 3angle a döner..ve fiyatı yukarı kırmış olduğuna göre ona aşşadan girmiş olması gerekirdi..bu şekilde çizip tekrar ilk haline döndürürsek ...görürüzki...demekki graşacak (geyiktir)
BANGA mühim
bereketli gün oldu beaah..eyi ahuşamlar
BANGA mühim
mayalardan selam getirdim mayalarla takılıyom
altın yarın 1750 olsa ... iyiydi ...
2013,00
yani böyle olaydı iyiydi ...
2013,00
Çok Uzman
bu sabah ne şortcular ne de longcular gözümde canlanmadılar..yine yatay devam edeceğiz mi ne
BANGA mühim
bence de iş yapar hacı...tazminat karşılıkları sorun deel...şirketi "cocos and turks" veya ne bilim "şeysel adaları" nda kurar hostingide ordan aldınnı sorun deel.. ben asıl ensesi kalın mafyatik ve kindar bir ayıya/hayvana denk gelirsek başımıza maraz gelir gorkusuyla drop ediyorum olayı onu da aşmanın yolu var ya..du bakalım (ilk düşündüğüm isim hayvanogluhayvanlar.com degil o*****cocuklari.com idi ama sonra çok agresif buldum onu
BANGA mühim
60 dklık vob..dikkat hacılar..alt boll banda bakın...fiyat eğer alt boll banda yapışırsa, yeni gelin sendromu olabilir....
BANGA mühim
91,000-90,000 selÇukLu patron D başladımı üstad nerdesin bırak şu altını altın işi sakat patron üwww üwwww
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri