..................
..................
Yıllardır kıpırdamayınca kimsede yazmamış. Bir ilki başarıp yazayım bare.
Geçen gün hisseleri gezdim hepsi uçmuş. 500 krş lardan 4ila 8.00 lara gelmişler. Biz vob ta dalmış giderken borsalar kaldırıp götürmüş.
Her neyse!
Ben geçen gün 1.04 ten hayli aldım bunu. Bu gün 1.11 gördü nasıl olduysa.
1.20 hedef gibi duruyor.
0.99 Stop Loss
Sermayesi 80.000.000 TL diyor matrikste. Haberlerinde de 60.000.000 TL kredi başvurusu filan gibi birşey gördüm. golds hissesi karşılığı diyordu sanırım. Sitelerinde bulunan haberlerinde incelenebilir. Bunda bir iş var ama çıkar kokusu yakında.
0.99 Stop loss olmak üzere hiç bir sebebi olmadan aldım. Tek sebep hakkındaki mahkemelerden dolayı 2 yıldır diplerde kalmış olması. GOLDS gibi ilk 100 şirket sıralamasında 50 ler içine girmeyi başaran bir şirkete yakışmıyor bu rakamlar.
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
Üst Kanal hedefi 1.20 görünüyor.
Burayı aşmayı ve üzerinde 1-2 gün kapanış yapabilmeyi başarırsa ve özelliklede işlem hacmi çok aşırı artmazsa. ( hacim artışlarında daha evvel ne olmuş açıkça görülüyor volume atınca grafiğe)
Fibonacci göstergesinin verdiği 1. hedef 1.75 civarlarında.
2.hedefi olarak ise 2.30 civarları gözüküyor ama olma ihtimali nedir ne değildir bilemem tabi.
Bir önce belirttiğim 0.99 altında bir kapanış tüm bu senaryoyu bitirir. Stop Loss ve alt kanal desteği o civarlardan geçiyor.
(Grafik yapıştırmaya yine üşendim tabii)
Nasip bakalım.!
Murphy Kanunları:
Murphy Kanunları:
Madem böyle bir başlık açılmış şirketin olumlu yanlarının yanında olumsuz yanlarının da belirtilmesi iyi olur.
1.14 görmüş. Hacimde iyi.
40.000.000 TL sermayeye ekliyoruz haberi gelmiş...
http://www.kap.gov.tr/YAY/Download/B...m/Ek/44029.pdf buradan incelenebilir.
Murphy Kanunları:
Uploaded with ImageShack.us
abeylerim buda ne diceksininiz.hehehe... bir arkadaşımın zoruyla baktığım hisse...1.05 ortalamayla almış...bir daha 0.50 altına giderse kesin satacam abi diyor... iyi baken ben almaya karar verdim 0.49-0.46 arasında deyince manyakmısın olum dedi.hehehe... evet manyağım..hem çöküş yakın imkb de hemde hisseye girecem uzun zaman sonra.hehehe..allaha emanet olun abeyler...ya herro ya mokoko...
abi bu kartta temel analiz şart... devam eden mahkemeleri var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri