15 dak sp de iki alternatif ew.
Jelibon.
15 dak sp de iki alternatif ew.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu tip durumlarda hangisi olur? Kimse bilemez ama ağırlık verilir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sp için 1 mart papatya öncesi 29 ocakta bradley vardır.
29 ocak bradley ya 3 ün içine gelerek yükselen dip yapacaktır, ya da 1 in tepesi olarak 2 düşüşe geçirecektir.
Unutmayın bradley asla papatya değildir. Kefaletimiz her zaman papatyaya.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1695-1705 ve 1711-1721.
Destekler 1679-1686 ve 1663-1667.
Konu aynı 22-23 tepe 26 72 saatler dip şubat 8 ya da 15 tepe.
Ya da 26 72 saatler dolunay tepe 8 ya da 15dip.
3. ihtimal 8-15 direk tepe.
İlk iki direnç önemlidir.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 32.45-32.85 ve 33.50-34.05.
Destekler 31.46-31.86 ve 30.90-31.15.
Altınla aynı, 22-23 tepe, 3-5 gün dolunaya satış 26 72 saatler dip 8 ya da 15 şubata tepe.
İkinci senaryo 26 72 saatler direk tepe 8 ya da 15 şubata dip.
Üçüncü senaryo şubat 8 veya 15 e direk ralli.
Kısa vade direnç 32.50-33 orta vade direnç 35.40-37.40
Jelibon.
26 72 saatler içinde değilmiyiz bugün.
yatırımcı mantığı
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
gümüş bir adım önden
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Evet altında 22 si borusal tepe dolunay bakalım dibe gelecekmi?
Jelibon.
Sp de ise iki ihtimal devam ediyor.
Sonu tek ihtimaldir bu iki ihtimalin.
Sp 1499 -7+7 oew ardına ya 1440-1460 görüp 1500 i delecek
ya da direk delecek.
Unutmayın altın ve sp de orta vadeli tuttuğumuz (altın orta vade indikte ala geçmedikçe) ewlerimiz tam ters yöndedir.
Hepsi bir artarcılara inattır.
Jelibon.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri