Tabi açılışı ve gidişatı görerek yorum yapmak daha net olur,neyse bekleriz.
Tabi açılışı ve gidişatı görerek yorum yapmak daha net olur,neyse bekleriz.
SAYIN KURTTAN İNCİLER
**Ben çok ciddiyim sayın gnome. Ve açıkça tehdit ediyorum iki seçeneği var ya düşecek ses çıkarmadan yada bana açıktan yollayacaklar planları dahilinde ben bu parayı onlara yedirmem. Ki zamanında neler yapabileceğimi net şekilde gördüler.
Söz verildiyse sözlerinde duracaklar. Yoksa ben babamın hayrına bu kadar para basmadım. Taşları oynatırım yerinden.
**Sayın gnome tabi ki bazı şeyler göründüğü gibi olamaz. Söz olayı da farklı bir durum.
Lakin benim için problem kalmadı.
Kaybedeceğim yada zarar olma şansı,ihtimali olan hiç bir işe asla girmem.
İzleyip keyifle rakımı içmeye devam ediyorum. Tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
**
rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
sn kurt bugün kotü baslasa da artık sorun yok derken ne demek istediniz acmanız mümkün mü?
Tabi ki detaylı olarak anlatmak isterdim fakat durumlar buna uygun değil ,üzgünüm.
Birileri ayrı kaldığı sürece sorun olmaz. Ödenecek bedeller çok ağır çünkü.
Ekip dolandırıcıdır değildir lakin beni dolandırmak biraz büzük ister ki bugün olay netleşti.
Ama tek bir şey söyleyebilirim ki zaten sanırım net olur. Bana verilen söz 3 aşağı 5 yukarı tutulacak. Artık gerisi size kalmış. Sanırım bundan daha net cevap olamaz.
Buda bana yaşatılan stres bedeli olsun ve ödensin.
Şuan 114200 lerdeyiz. Bekleyip görelim.
**
Yarın bizim günümüz olacak. Ben analiz v.s anlamam sadece paraya bakarım.
Yaşayalım ve görelim.
**hoti Nickli Üyeden Alıntı
kurt hocam kısadayız lakin tırsmaya başlamadım değil.
Alıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı
ben de kısayım sabahtan beri
Demek ki sadece biz kazanacaz. Arada kısacı sayısı artar merak etmeyin
**Hani daha açık yazamam ki bende milyonların üzerinde titriyorum. İş sağlam diyebilirim o kadar.
Bunu yazmam bile saçma sapan oluyor ama birilerinin bedel ödemesi şart. Ve ödeyecek
**
hoti Nickli Üyeden Alıntı
abi biz 3-5 kontrata cesaret edemiyoz .tebrikler valla.
Tebrik anlamsız ben paramı boşa yatırmam. Karşılığı bugün kesinleşene dek çok huzursuzdum. Lakin artık sorun yok.
Yarın nasıl bir gün olacak hepimiz şahit olacağız. Yarından sonrası zaten maç bitmiş olacak.
ALLAHTAN SENİN GİBİ DEĞİLİZ.
SENİN KAFANDA HAREKET EDECEK KİMSE OLDUĞUNU DA SANMIYORUM.
ANALİZ ANLAMAM DİYEN SENSİN,SAĞA SOLA LAF ATIP POLEMİK YARATAN YİNE SENSİN.
BU FORUMLARDA YA BİLGİN VARSA SOMUT ORTAYA KOY YADA BU İŞE EMEK VERENLERE SAYGI GÖSTER.BURDA BU İŞE KENDİNİ VERMİŞ, ZAMAN AYIRAN VE BİLGİLERİNİ PAYLAŞAN 3-5 KİŞİ VAR. DİĞER ARKADAŞLARDA KENDİ ANALİZLERİNİ ORTAYA KOYUP,DOĞRULARINA İNANDIKLARI KİŞİLERİ TAKİP EDİYORLAR.HALİYLE SAYFALARCA YAZI YAZAN ARKADAŞLAR EMEKLERİNİN KARŞILIĞINDA , HALA AKSİNE VE KAFASINI DİKİNE GİDENLERE SİTEM EDİYORLAR. SİTEMLERİNDE HAKLILAR DA.MİLLET KAZANCAK Kİ TEŞEKKÜRÜ HAKETSİNLER.GEYİK MUHABETİ İLE BU İŞLER
YÜRÜMEZ.ORTADA PARA MEVZU.
ÖNCE,KAZANDIRAN SONRA KAZANAN HAKLIDIR.
senaryo çalişmadı
%70 i taşiyorum kısanın sabit
%30 trade etmeye çalişiyorum anca 11348x e çekebildim maliyeti ve bu mal taşinir
normali 1133xy den aşaği vermesi ve almasi idi
yannız bu mal SL da olmaz aynennn taşinir
pazar günü son çikiş trendinin sene i devriyesi
artık bugün yada pazartesiden sonra sağlam satmaları gerekir diye düşünüyorum
ocak ve şubay dip ve tepeleri de ayın gugünlerine denk geliyor
113950 deyiz 950 arti yakabilir enn fazla 1..3 dk içinde
sonrasinda sağlam satiş gelmeli piyasaya
hayirli cumalar
yak şu 114xyz yi de hep beraber rahatlayalim arkadaş yaa
dikkat edilecek en önemli husus ise yurtdişina görece düzeltmemiz çok güçlü gerçekleşti
16:30 a kadar zaman olarak devam edebilir
nerede hata yaptim diye araştirirken son gelen tepenin SP gazi ile geldiğini gördüm
sevindim
hata yapmamişim SP yi öngöremezdim
sen kendi adına konuş istersen çoğul değil. Senin yaptığın analizin ben ağababasını yaparım ama sende ki beyin yazdıklarımı dahi anlayamayacak kadar küçük birde bir o kadar yanlış anlayacak kadar ters çalışıyor.
Zaten para mevzu sizin gibi sanal alemde oynamıyoruz. Sonra çocuklar gibi analiz tutunca sevinip diğer pozizyonlarla alay etmiyoruz.
konuya müdahil olmak istemedim ama
dün çokk uzun yazmiştim onu da buraya atmadım ama
mecbur kaldım bende bu saat itibari ile
o long olmayan hatta kısa kalanlar ile ilgili mevzuda ben ciddi rencide oldum
Ağbiler gazoz kapaği ile iş yapmiyoruz alnımızın teri ile kazandiğimiz para ile yapiyoruz
ben binlerce puan terste kalmişim
tamam longdan kazanan sevinsin bişiy değilde
hani daha dikkatli olmak lazım kesinlikle bu konularda
saygılarımla
2. aşamada tamamdir benim gözümde
gereği yapilmiştir bununda
yannız 3. aşama olmucak sanırım hadi gitsin 113 ün biraz üstüne
burada sistem yazılıyor galiba anladığım..112700 üstü uza der benim sistem... bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceki streateji gereği
113950 üzerine de gidebilir ama ben bu yazının gereğini yaptim mecburen
son 2 günün özeti ekranda obo ve tobo birarada
bul karayi al parayi
sistemlerimde durum karişik
ew de %50 yukari %50 aşaği
yurtdişi %75 dipledi ve sağlam tepecek bizde uycez onnara
işte böyle öğle arasi adamın kafasini kariştirip...
streatejisinden uzaklaştiriyorlar
gereksiz kalabalik olmasin diye ekleyerek gidiyorum günnük kısa maliyetim 1141xy oldu
inşaallah taşinir mal olur bunnar da bir arkamı yaslayarak oturiyim yaw stress stressss ne bu yaaa
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri