azıcık alış gelir gibi oldumu kafaya sopayı yiyor alıcılar yoksa levyemi diyelim işte neysede
aps -20 bin oldu
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bu garandan işctr den adam olmaz artıkın
Mallar citiye devrolundu
Nedemeye kim taşıycak yukarı, sahibine geri döndü iş bitti
Artık not artarsa ne ala
O da kalmadı taze bittimi?
Not artışı falanda yok
O zaman geriye bitek şey kalıyordu oda oluyor işte
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
dün city yakaladım
bence bugün
1. sirada long kapayan iş yatırımdır
1. sirada short kapatan da deutche dir
bu düşüşte KY long varant almiştir
o da bu varantlar karşiliği mecbur long açmiştir burada
ABD kapanişimiza göre yukarida kapatçek 108 bin üzeri açiliş beklerim ben
tüm spotlar yeni dip yakmiş ya
vadeli yakmamiş
bu iyi işte
[quote=ERK;447837]5. piyasada kazanmaya yönelik yazımı da yazayım
114.000 ten uzuna girin..
113.750 den kısaya girin..
yani 113.750 altında uzun yok 114.üstünde kısa yok..
(250 puan aralık kişi istediği gibi değiştirebilir. 500 - 1000 puan alabilirsiniz. size kalmış. ) burası sadece örnektir.
bu aralıktan 10 kez git gel yapsa 2500 puan kaybedersin.... bu aralıktan bir
tarafa yöneldiğinde ise 10- 20 bin puan hareket gelecektir... kişi 5 bin pualada yetinp kapanabilir kar görüp realize edebilir bu kişiye bağlı.... KARDA OTURMAYI İSTEYEBİLİR... VS... İLERİDE BU YAZIYI DEĞERLENDİRİRİZ.. yazdığım aralıktaki git gelleri sayacamm.
YUKARIDA YAZDIĞIM AL-SAT YAZISINI BURADAKİ TÜM OKUYUCULAR RAHATLIKLA YAZABİLİR.... o NEDENLE BEN YAZIYI YAZMANIN DEĞİL UYGULAMANIN ÖNEMLİ OLDUĞUU YAZMAYA ÇALIŞIYORUMMM....
21.05.2013 yazısı... 4 ya da 5 git gel olmuş...
temiz 5.000 puan...
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
gün bitti poz kapama bitmedi yaw
21300 maşaallah
21800
23650
23800 e bağladik işi
ana long kurumların ortalama long maliyeti 104500 gibi idi aklımda kaldiği kadari ile
takasa bakmayalım diyoruz ama dün diğer alış kısmı resmen 12 bin
diğer satış ise 3100 adetti
toplamda diğer alış 8255
toplamda diğer satış 26910 olmuştu
ee bugün bu rakamlar ciddi değişmiş olsa gerek,
değişmese bile dünkü değişimle yani diğer alış 12 bin sonucu fırsatı bulan py bugün yapıştırdı geçti işte oh ne güzel.
iyi akşamlar.
Hun İmparatoru ATİLLA
Öncelikle şunu belirtmek isterim.
Mayıs ayı oldukça volidite dolu geçti.
Herkese kolay kazandırma fırsatı verdi.değerlendiren değerlendirdi.
104,700 den açıldı ve 116,900 lar kadar ulaştı.
kazanana bereket versin. iyi günlerde harcasın.
Haziran ayının daha zor ve tehlikeli geçmesini bekliyorum. belki kontart sonuna doğru bir fırsat daha verebilir( belli bir yönde ) Ama bu ay kolay sayılabilecek, beklentileri çok olan bir dönem değil ve size verdiklerini (tabii alabildiyseniz )geri almak için elinden geleni yapacaktır.Umarım ben yanılırım da belli bir trend içinde herkes kazanır..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri