Bu arada dalır graşmaya başladııı..
Disko disko partzani, tüm eller havada...
Bu arada dalır graşmaya başladııı..
Disko disko partzani, tüm eller havada...
En az 3 HİSSE...
yok tutmadı..zaten o yüzden bu tutar....
Şöyle izah edeyim...Bu maçı, bağımsız bir olasılık olayı olarak düşünürsen zaten %50 ihtimal 1 olur...
Bu tür iki benzetmeden (lazio olayı bi de bu) iki bağımsız olaydan bir olasılık kümesi yaratırsan lazio tutmadığı için bunun tutma ihtimali daha yüksek..
yani ilki tutmadığı için ve birinin tutma olasılığı %50 olduğu için... bu olasılıkları kunatumdaki "potansiyel kuyusu" formülasyonuna şeettiğin zaman %81 ihtimalle Kolombiya maçı alacak..aha da yazdım... gerçi böyle gomplex hesaplar yanılabiliyor..daha basit olması lazım..misal Vasco De Gama- Fluminese diye bir maç vardı...ulan dedim koskoca Vasco De Gama, ABD yiyarmış,fluminense yimi yaramayacak...netekim yardı 1 oldu..
Bugün 120.xxx kapatır mı?
ha bu arada Lazio daki guantum analizini yanlış yapmışık... Laz-io... io: in-out..bir içeri bir dışarı..ne şiş yansın ne kebap..beraberlik..diye analiz etmek lazımmış...
abicim verse şöyle bir 2000 puan...gapasak şortları...sonra abd bütçesiymiş, government shutdown uş hiç umrum olmaz shut down pc yapar bakmam haaa
yaww bir de hiç unutmam....
Den Haag-VVV Venlo diye bir maç var...lan dedim bu Den Haag ismi pek bi klasik pek bi karizma duruyo önce bi eser gürler ama, VVV ismi modern teknolojiyi çağrıştırıyor. sonunda yüksek teknoloji klasiği yener dedim..(çevirmeli telefon ve simartfone gibi) www yi andırıyor diye ilk yarı 1 ikinci yarı 2 oynamıştım... tabiki tuttu.. heheh..üstelik DH şampiyonluğa oynuyor, Venlo ise düşmesi kesin gibiydi o zaaann..sen hala inanma fileks ve exx... hehehehe.. okansak şahidimdir..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri