İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
işim var...arkamdan dedikodu yapmayın
BANGA mühim
Sana bir anımı anlatayım. İsmi bende kalsın bir forumda, baktım forumda trade anlamında çok başarısız (bir çeşit ters indikatör) bir vatandaş var ve bu arkadaş aynı zamanda huysuz virjin ekolünden yani kıskançlık krizleri ile sağa sola da saldıran kişilik zaafiyeti olan bir arkadaş. Millette tırsmış pek bulaşanı yok. Ben buna hafif tondan ağır tona doğru bi girişiverdim, haftalara yayılan bir operasyonla mundar ettim ama bi baktım ki bunlar modlarla gizli tezgahlar çeviriyor..Onlara da bir ince ayar çektim. Sonrası malum, onları 2023 yılına kadar forumlarına hapsedip buraya geldim.. Daha ilk mesajlarımda Hellime özetle şöyle dedim. Bu forumda da bla bla bla durumlar varsa hiç bulaşmayayım, kırmayalım birbirimizi bu ilişki başlamadan bitsin dedim O da avatarındaki "hell" gözlerle hellim hellim bakaraktan yok böyle şeyler olmayacak burda dedi. İşte o an kanım çok ısında ona ama ona hiç bir zaman ana yada baba diyemedim Ama o günden bu güne kadar seviyeli bir ilişkimiz var (forumla)..Diğer yandan nadir yazdığı bazı mesajlardan anladığım kadarıyla, bu tür bir görevi üstenmesine rağmen kendisi VOB a bulaşmak gibi dünyevi zevklere kaptırmamış kendisini (Türkçesi: Kuru maaşa talim ediyor) . Biraz daha mesaj popülasyonu yapsa ona da bir kişilik analizi yapma cüretini göstereceğim ama şimdilik bu kadar. Sonuç olarak çalışmaları için thanks to hell-im..
(PS1: O teşekkürü edenin hellim olduğundan hala emin değilim. Dün akşamdan sonra tüm dünyada dalga dalga yayılan 68 ruhuna bezer, moderatörleri (veya adminleri) haklama ruhundan sonra, nohamura hellim'"i indirmek suretiyle admin panelini ele geçirmiş ve o teşekkürü etmiş olabilir..
(PS2: Reco ne diyeceğini biliyorum, sakın yorum yapma)
(PS3: Mersi sen Hellim'den hayli honorıd seviyede tırsıyorsun algılarıma göre )
(PS4: Tüm forumlardaki tüm sıradan üyeleri, modlara ve adminlere karşı isyana ve .nette anarşinin saflarına katılmaya davet ediyorum. Bütün forumların sıradan üyeleri birleşiniz)
(PS5: Mersi, istersen seni korumaya alabilirim. ..Yok yok, baba şefkati koruması yaww
(PS6: Mersi, seni teşekkürlerimle döverim )
(PS7: Reco hala sus)
(PS8: Catedral yemek nooldu)
Konu Astatin tarafından (30.01.09 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Artık avatarını değiştirme vaktin geldi bence...Önerilerrrr.. (Ya valla gözüme alıyo bu, değiştir şunu)
artık
buyrunnn
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri