İyi günler. Kendimi tanıtmadan bir süredir aranızdaydım.Voborsa'nın anasayfa editörüyüm. Anasayfa ile ilgili sorunlarınızı buradan yazabilirsiniz.
İyi günler. Kendimi tanıtmadan bir süredir aranızdaydım.Voborsa'nın anasayfa editörüyüm. Anasayfa ile ilgili sorunlarınızı buradan yazabilirsiniz.
Hayırlı olsun hoşgeldiniz
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Analizleri anasayfaya siz koyuyorsunuz deymi. benim ANNA ZIESTENIM i niye koymuyosun editor abey .
Cistemimi beyenmeyoremusun
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
hoşgeldin edi
Hoşgeldiniz. Böyle daha iyi kendinizi tanıtmayın sakın. Böylece size tavır alan da olmaz. Gizemli kalın. Anasayfa dışında forum içini de modere edin.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
anasayfa editörümüze benden kocaman bir merhaba
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri