71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...
71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu günlük ağa ölçer, bu kırmızılar psikopattır, savcı gibi çalışır, ağa suç işlerse gider alır, sorgular ve ceza keser, yeşilden takip lütfen, ağa mağa dinlemez, çok psikopattır, yeşil yatay çizgiler bir önceki ağa psikolojisini gösterir,
şu anda kırmızı yaklaştıkça ağa yukarı kaçıyo, kırmızıyı destek yapmaya çalışıyor arayada mesafe koyuyor,
eğer kırmızı bulaşırsa herkes a a ağaya bak, ağa papucu yarım çık dışarıya oynayalım diyecek,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
her taraf kar..sen niye uyanıksın gırlaşmış vahşi....ne öyle yeni yüksek yapamaz falan..bi havalar..bi dur...
abicim yok ben yeni yükseğinde göçşünde falan değilim..şöööyleee geniş marjlı hareketler yapsın yavaşş yavaşş...misal sistem sat versin...2000 puan düşsün..düştüğü yerde yatay yukarı eğimli bir hareket yapsın..dibin 200 puan üstünde sistem al versin..3000 puan çıksın...sonra orda yatay hareket yapsın..sistem sat versin 1500 puan düşsün..
hareket bu tarz olsun, ister 20,000 olsun, ister 200,000 olsun..suyundan da olsun...havan yerinde olsun...pala beter olsun
BANGA mühim
68775 FLAT bereket versin
Benim sistem 775 den sat verdi kısaldım
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
annadım ben seni sen ağustos başındaki hareketlerden istiyon...deli bir süreçti o...4.500/5.000 puanlık bir aralıktı ve dip tepelerden dönüşler yavaştı.yani sistemler neredeyse en dipten LONG en tepeden SHORT yapıyordu ve hareketler dik açılı oluyordu...
nerden bulcan lem öyle hareketi bi daha?
sende alışmış kudurmuştan beter hesabı durmadan voli vurayım diyorsun
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 konuk)
Yer imleri