400 den longum 350 a ltı istop .... günün ilk pozu .. rallyesync ..
400 den longum 350 a ltı istop .... günün ilk pozu .. rallyesync ..
2013,00
paritelerde pis silkeleme mode: on.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
5000-6000 kontrat ıcın 3.80 zaten yuksek bır orandır..ha arkadaslar 2 kademeye donuyorsanız ok...ama ben burda adaşımdan başka ve ıcm portfoylerınde 4 dakklık sıstemle (o da portfoyun sadece %5 ıle) 2 kademeye donen bılmedıım ıcın..standart komısyon oranları kı 10bınde 2 dır normalde cok buyuk fark getırmez...
--Eksiklik Kendi Özümde--
15 yaşında iken ankarada halin önünde işportacılık yapardık..o zamanlar üçgen çocuk bezi vardı..
magazadaki aynı malla tamamen aynı..(o zaman pek süpermarket yoktu)
biz 1 lira dediğimizde ..müşteri kuşkulanırdı..sorar durudu..ama 3 lira dediğin zaman...
haaaaaaaaaaaa kaliteli pahalı olur der alırdı..![]()
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
pivot.............76.475
ema55............76.115
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bır de 2007 dekı vob işlem hacımlerıyle 2010 dakılerı karsılastıralım lutfen...bır sıstem sanıyede en fazla 12 emır alır...bunu sağlıklı yapabılmek için altyapısını iyi oluşturmak gerekir...
neyse...ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim...bunu bılır bunu söylerim...
bu arada yukarı trend dewam edıor..hiçbir bozulma yok...dun sabah dediğim gibi sıstemsel ve grafıksel olarak kısa acmak don kişotçuluk oynamaya benzer şu an ıtıbarıyle kanımca...
buralar tepe olabılır...ama teknık olarak gormeden bunu kısa acmam...ik hareketi o yapsın ...o akıllı ben aptal..![]()
375 de fiyat ve ortalama kesişti........
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri